Glittriga sminktips inför jul- och nyårssäsongenFör att få den finaste festlooken är det bra att förbereda huden med en  peeling (exv. Jurlique Fruit Enzyme Exfoliator,  Luxsit Balance Facial Peeling) och en ansiktsmask (exv. Dr. Hauschka Rejuvenating Mask, Jurlique Moisture Replenishing Mask). Peelingen jämnar ut huden och ger den en ny, vacker lyster. Efter peelingen är huden som mest mottaglig och då passar det perfekt att lägga en ansiktsmask som ger huden fukt och näring.Efter din vanliga dagkräm bör du använda en primer som jämnar ut huden och ger dig en jämn, fin yta att lägga din make-up på. Lägg nu din vanliga make-up (foundation, rouge, eyeliner, mascara) och lägg sedan på en highlighter på kindben, läpparnas amorbåge och näsrygg för en skulpterad effekt och vacker lyster. Lyft fram dina ögon med en glittrig ögonskugga (exv. Inika Forest Gold eller Inika Gold Dust) och avsluta med att stryka på en slöja av skimrande löst puder (exv. Inika Mineral Illuminisor). Lägg slutligen på ett vackert och vårdande glans på läpparna.
Nu är du redo för fest!
Pssst…idag har vi ett specialerbjudande på make-up i vår adventskalender - köp minst en av Inikas produkter så får du en Inika Pure Primer 4 ml eller Inika Natural Perfection Concealer 4 ml på köpet.

Glittriga sminktips inför jul- och nyårssäsongen

För att få den finaste festlooken är det bra att förbereda huden med en peeling (exv. Jurlique Fruit Enzyme ExfoliatorLuxsit Balance Facial Peeling) och en ansiktsmask (exv. Dr. Hauschka Rejuvenating Mask, Jurlique Moisture Replenishing Mask). Peelingen jämnar ut huden och ger den en ny, vacker lyster. Efter peelingen är huden som mest mottaglig och då passar det perfekt att lägga en ansiktsmask som ger huden fukt och näring.

Efter din vanliga dagkräm bör du använda en primer som jämnar ut huden och ger dig en jämn, fin yta att lägga din make-up på. Lägg nu din vanliga make-up (foundation, rouge, eyeliner, mascara) och lägg sedan på en highlighter på kindben, läpparnas amorbåge och näsrygg för en skulpterad effekt och vacker lyster. Lyft fram dina ögon med en glittrig ögonskugga (exv. Inika Forest Gold eller Inika Gold Dust) och avsluta med att stryka på en slöja av skimrande löst puder (exv. Inika Mineral Illuminisor). Lägg slutligen på ett vackert och vårdande glans på läpparna.

Nu är du redo för fest!

Pssst…idag har vi ett specialerbjudande på make-up i vår adventskalender - köp minst en av Inikas produkter så får du en Inika Pure Primer 4 ml eller Inika Natural Perfection Concealer 4 ml på köpet.